Frambozenplanten bewortelen en stekken

Fortaplant is een vermeerderaar van zachtfruit. Op onze kwekerijen in Limburg (NL) zorgen wij voor beworteling van stekken en het stek snijden van grote hoeveelheden zachtfruit, waaronder framboos. Wanneer u frambozenplanten bij Fortaplant laat opkweken, bent u verzekerd van homogene, gecertificeerde producten die een voordeel hebben qua groei en die de productieopbrengsten hebben die u wenst.

Specialist in bewortellen van framboos

Stek snijden is onze specialiteit. Ons ervaren teeltteamzorgt voor vermeerdering van frambozenplanten, zowel herfstframbozen als zomerframbozen. Hierbij maakt Fortaplant gebruik van koelcellen waardoor de kwaliteit van uw uitgangsgewas optimaal blijft.

Specialist in bewortelen van framboos

Stek snijden is onze specialiteit. Ons ervaren teeltteam zorgt voor vermeerdering van frambozenplanten, zowel herfstframbozen als zomerframbozen. Hierbij maakt Fortaplant gebruik van koelcellen waardoor de kwaliteit van uw uitgangsgewas optimaal blijft.

Groei start bij Fortaplant

Tijdens het hele opkweekproces houden we nauw contact. Wij doen alles voor een optimale start van uw frambozenteelt. Immers, de basis van het uitgangsmateriaal bepaald de kwaliteit en het resultaat van de oogst.

Groei start bij Fortaplant

Tijdens het hele opkweekproces houden we nauw contact. Wij zetten alles in het werk voor een optimale start van uw frambozenteelt. Immers, de basis van het uitgangsmateriaal bepaalt de kwaliteit en het resultaat van de oogst.

Bijzondere kenmerken van Fortaplant frambozen

Onderscheidend in de zachtfruit teelt is onze maatwerk aanpak. U geeft aan hoe u het wilt hebben, zodat wij een optimaal product kunnen leveren. Vanaf de start zorgen wij voor de beste groeiomstandigheden voor de jonge planten. 

Kwaliteit

Fortaplant levert gezonde en sterke frambozenplanten. Passend bij uw teeltwijze.

Textuur

Welke bolletjes textuur, sappigheid en aroma moet uw framboos hebben? Wij kweken ze op naar wens.

Smaak

Bemesting, plantbelasting, teeltplaats en rijpheid kunnen invloed hebben op de smaakbeleving.

Beschikbaarheid

Wij verzorgen frambozenplanten voor zomer- en herfstteelt. Planten zijn just-in-time beschikbaar.

Stel uw vraag aan een specialist

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groei start bij Fortaplant

Tijdens het hele kweekproces houden we contact. Zo ontvangt u het uitgangsmateriaal waarmee u het verschil kunt maken.