Opkweek van tomatenplanten

Fortaplant is een opkweekbedrijf van tomatenplanten. Wij zorgen voor sterke uitgangsmaterialen voor uw tomatenteelt. Via onze maatwerk aanpak zorgen wij vanaf het begin voor de beste teelt omstandigheden voor uw jonge tomatenplanten. Zodat u gewassen krijgt van gezonde en sterke kwaliteit. Vegetatief of liever generatief. Dat is aan u. De kwaliteit van uw uitgangsmateriaal, bepaalt immers uw rendement. Met de groeikracht van Fortaplant tomatenplanten begint uw voorsprong. Klanten in heel Europa kunnen daar inmiddels over meepraten.

Gekweekt op klantenwens

Op onze kwekerij zorgen wij tijdens het tomatenseizoen voor de opkweek van klantspecifieke tomatenplanten. Bij aflevering zijn de jonge planten startklaar voor verdere groei en afkweek bij professionele tomatentelers.

Tomatenplanten enten

Enten is onze specialiteit. Op elke gewenste onderstam zorgt ons deskundige ent-team voor de juiste vegetatieve vermeerdering. Hierbij maakt Fortaplant gebruik van koelcellen waardoor de kwaliteit van uw uitgangsgewas optimaal blijft.

Tomatenplanten die voldoen aan uw specifieke opkweek wensen

Samen met ons team bepaalt u welk type plant het beste bij u past

Tomatenras

Groeikracht en vruchttype verschilt per tomatenras. Ons deskundige teeltteam zorgt altijd voor optimale teeltomstandigheden voor uw tomatenplanten. Welk tomatenras u ook kiest.

Klimaat

In teeltcompartimenten sturen we op rasniveau de jonge planten ‘op maat’ aan. Met eigen belichting, temperatuur en watergiften zorgen wij dat uw tomatenplant snel in productie is. Jaarrond.

Plantopbouw

De plantopbouw bepaalt generativiteit, bloeitijdstip en start productie. Wilt u snelle groeiers of inhoudelijke helden? Wij zorgen voor de juiste plantopbouw en trosaanleg. Voor ieder vruchttype.

Ent- en topmethode

Door onze deskundige manier van enten en toppen zorgen we dat uw plant volledig voldoet aan uw specifieke wensen. Zodat u uw kweek just-in-time start met een krachtige, uniforme partij tomatenplanten.

Geïnteresseerd of vragen gekregen?