Opkweek van paprikaplanten

Fortaplant is een opkweekbedrijf van paprikaplanten. Wij zorgen voor sterke uitgangsmaterialen voor uw paprikateelt. Via onze plantgerichte aanpak zorgen wij vanaf het prille begin voor de beste teelt omstandigheden voor uw jonge paprikaplanten. Zodat u gezonde gewassen krijgt van sterke kwaliteit. De kwaliteit van uw uitgangsmateriaal bepaalt uw rendement. Met de groeikracht van Fortaplant paprikaplanten begint uw voorsprong.

Maatwerk aanpak opkweek paprikaplanten

Op onze kwekerij zorgen wij voor de opkweek van klantspecifieke paprikaplanten. Paprikaplanten die bij levering startklaar zijn voor verdere groei. Wij leveren aan professionele paprikatelers in Europa.

Met de groeikracht van Fortaplant start uw voorsprong

Wij kweken sterke en gezonde jonge paprikaplanten op. Klantspecifiek en plantspecifiek. Met de groeikrachtige paprikaplanten van Fortaplant start uw voorsprong.

Paprikaplanten die voldoen aan uw specifieke opkweek wensen

Samen met ons team bepaalt u welk type paprikaplant het beste bij u past:

Paprikaras

Welk paprikaras u ook kiest. Ons deskundige teeltteam kweekt uw uitgangsgewas op naar de door u gewenste specifieke plantopbouw. Gegarandeerd.

Klimaat

In teeltcompartimenten sturen we op rasniveau de jonge planten ‘op maat’ aan. Met eigen belichtingsuren, temperatuurregime en watergiftstrategie.

Type pot

Er is veel keus in typen opkweekblokken. Zowel in maat als soort. Wij adviseren u graag welk type pot het beste bij de door u gewenste paprikaplant past.

Gewasbehandeling

Moderne teeltomstandigheden, zoals afgegaasde luchtramen en een strak hygi├źneprotocol, minimaliseren inzet van gewasbeschermingsmiddel.

Geïnteresseerd of vragen gekregen?