Over ons

Over Fortaplant

Fortaplant produceert in haar kassen in Maasbree en Panningen al jarenlang een scala aan warme groenteplanten. Daarnaast leveren wij uitgangsmateriaal voor zachtfruit, bewortelde stek en sierteelt producten. Wij zorgen voor opkweek en afkweek van jonge planten. Via onze groeikracht maatwerk aanpak leveren wij een hoogwaardige kwaliteit klantspecifieke producten aan professionele tomaten-, komkommer-, paprika- en fruittelers en grote winkelketens.

Naast de Nederlandse markt is Fortaplant, mede door de gunstige ligging nabij de Duitse grens, ook actief in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Polen.

Waarom Fortaplant

Innovatieve vermeerderingspartner

Fortaplant loopt voorop in het toepassen van innovatieve vermeerderingstechnieken.

Optimale Hygiëne

Tijdens het hele productieproces gelden er strenge hygiëne- en ontsmettingsregels voor medewerkers en bezoekers.

Moderne teeltomstandigheden

Onze kassen zijn uitgerust om planten op te kweken onder de meest ideale omstandigheden.

Kwaliteit

Onze kassen zijn uitgerust om planten op te kweken onder ideale omstandigheden.  Fortaplant staat garant voor uitstekende kwaliteit en 100% betrouwbare producten.

 

Deskundig en betrouwbaar team

Onze servicegerichte medewerkers willen planten afleveren die waarde creëren. Bovenal lekkere vruchten die je zelf kunt plukken. Vandaag, morgen en volgende week, op het moment dat jij er zin in hebt!

Certificaten

Natuurlijk leveren wij een gecertificeerd product, o.a. voor duurzaamheid en milieu (MPS) en voor plantgezondheid (Nederlandse Algemene Keuringsdienst -NAK-tuinbouw)