De afgelopen periode zijn er een aantal nieuwe werknemers begonnen bij Fortaplant. Wellicht hebben jullie hen al eens ontmoet en/of gesproken, maar graag stellen zij zich ook nog even aan je voor. En uiteraard is hiervoor speciaal een fotograaf langs geweest om hen allen op beeld vast te leggen.

Marco
Hij is sinds februari werkzaam bij Fortaplant.   Gepokt en gemazeld in de glastuinbouw.  Vanuit zijn kennis en ervaring met planten en mensen werkend aan resultaat en bouwend aan de toekomst.

Rob
Deze zomer heeft hij de overstap gemaakt van de accountancy naar de plantenkwekerij.  Van financiële verslaglegging naar kengetallen en verbeterpunten werkt hij in zijn functie als hoofd administratie en bedrijfsbureau aan de verdere groei van Fortaplant. Kwaliteit, transparantie en betrouwbaarheid zijn de eerste prioriteit in de relatie tot leveranciers en afnemers.   Voor hem staat samen werken aan blijvende toegevoegde waarde voorop.

Rick
Vanuit de recruitment maakte hij ook deze zomer, zelfbewust de overstap naar planning en commercie.  Kritisch, flexibel, efficiënt en leergierig zijn eigenschappen die bijdragen aan de verdere ontwikkeling van  Fortaplant. Vanuit het ouderlijk komkommerbedrijf heeft hij de ‘know-how’ meegekregen om in de sector volop mee te doen.

Theo
Veel mensen kennen Theo al jarenlang als gedreven en gepassioneerde verkoper van Fortaplant. Na een tussenstap is Theo weer terug. Dienstverlenend en adviserend staat hij klanten met raad en daad terzijde. Als het niet méér kan, kan het altijd nog beter.

V.L.N.R. Rob, Theo, Marco en Rick

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *